Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Inoplus Bon Appetite For Kids 150ml

Περιγραφή

Bon Appetite, φυτικό διατροφικό συμπλήρωμα για παιδιά.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Εμπλουτισμένο με βασιλικό πολτό, συνίσταται σε παιδιά μέχρι την εφηβεία ως διεγερτικό της όρεξης και ως τονωτικό που χαρίζει ενέργεια και ευεξία.
Η εταιρεία Inoplus, δημιούργησε το παιδικό σιρόπι Bon Appetite λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και ποιοτικού ελέγχου, ώστε το προιόν αυτό να αποδεικνύεται ασφαλές και αποτελεσματικό για το παιδί. Τα φυτικά εκχυλίσματα φυτών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του σιροπιού επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά, ώστε με την συνδυαστική τους δράση να αποφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα . Περιέχει προβιοτικά φυτικής προέλευσης, τα οποία επαναφέρουν την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα και επιτρέπουν την βέλτιστη αφομοίωση των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων από τον παιδικό οργανισμό.
ΧΡΗΣΗ
Το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή σιροπιού. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) δύο φορές ημερησίως. Δύναται να διαλύσετε το σιρόπι σε νερό ή χυμό φρούτων.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
> Μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη δόση.
> Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση
> Να καταναλώνετε κατά προτίμηση μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία.
> Φυλάξτε το φιαλίδιο στην αρχική του συσκευασία μακριά από την υγρασία, σε χώρο στεγνό και μακριά από το έντονο ηλιακό φως και την ζέστη.
> Κρατήστε το μακριά από τα μικρά παιδιά.
> Περιέχει ζάχαρη.
> Ως συμπλήρωμα διατροφής για υγιή παιδιά, δεν είναι φάρμακο και δεν πρέπει να λαμβάνεται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.
> Μη διστάσετε να ζητήσετε ιατρική συμβουλή.