Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Solgar Kangavites Vitamin C 100mg 90Chew.Tabs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά με βιταμίνη C.

Το Kangavites Vitamin C αποτελεί τον καλύτερο τρόπο λήψης της βιταμίνης C για όσα παιδιά παρουσιάζουν έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμίνης στον οργανισμό τους και αδυνατούν να την καλύψουν μέσω των διατροφικών τους συνηθειών. Διαθέτει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Η βιταμίνη C αποτελεί βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση. Θεωρείται απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τον οργανισμό καθώς συντελεί στην καλή διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Λειτουργεί αποτελεσματικά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και διαθέτει ιδιότητες κατά των φλεγμονών και των αλλεργιών.

Βασικές της λειτουργίες αποτελούν το να διατηρεί τους συνδέσμους, το κολλαγόνο, τα οστά, τα δόντια και να ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Αποτελεί σημαντικό αρωγό στην απορρόφηση του σιδήρου, ο οποίος συντελεί στο να σχηματιστούν τα ερυθροκύτταρα και να αξιοποιηθεί το φολικό οξύ. Προσφέρεται ως ασκορβικό οξύ.

Τρόπος Χρήσης: Διατίθεται με τη μορφή μασώμενων ταμπλετών και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά αυτά μπορούν να λαμβάνουν 1 μασώμενη ταμπλέτα από το συμπλήρωμα διατροφής Kangavites Vitamin C την ημέρα, μαζί με το γεύμα τους. Το προϊόν ενδείκνυται για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος, εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Η συσκευασία περιέχει 90 μασώμενες ταμπλέτες των 100 mg από το συμπλήρωμα διατροφής Kangavites Vitamin C.