Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη B
Κωδικός 25395

Health Aid Vitamin B12 1000mg 100tabs

Περιγραφή

Health Aid Vitamin B12 1000mg 100tabs

Η Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη 1000μg) της HealthAid είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό και την ανανέωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη καλή διαχείρηση των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων στον οργανισμό.
Πληθώρα ερευνών απέδειξαν την χρησιμότητα της βιταμίνης Β12 στην βελτίωση της ισορροπίας, της μνήμης, της συγκέντρωσης, στην μείωση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης στο αίμα και της επιθετικότητας. Έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι σύνηθες φαινόμενο στους φυτοφάγους και ο λόγος είναι ότι βρίσκεται μόνο στα παράγωγα του κρέατος, συνεπώς η λήψη της σαν ένα διατροφικό συμπλήρωμα συνιστάται σε καθημερινή βάση. Βελτιώνει την όρεξη, είναι πολύτιμη στην ανάπτυξη των παιδιών, στους ηλικιωμένους (αναιμία) και σε άτομα με πεπτικές διαταραχές.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει :     Vitamin B12     1000μg


Οδηγίες Χρήσεως
Παιδιά 3 έως 12 ετών μια ταμπλέτα ημερησίως.
Ενήλικες και παιδιά από 13 ετών 1 -2 ταμπλέτες.


Σημείωση:
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να υποκαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή, Διατηρείστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.
Να μην κάνετε υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε πριν τη λήψη του τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Περιεχόμενο: 100 ταμπλέτες  vegan

Ζητήστε Απόθεμα