Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη C
Κωδικός 31031

Delmer Vitamin C 1000 mg

Περιγραφή

Vitamin C 1000 mg με εσπεριδίνη  20 φακελίσκοι 

Vitamin C 1000 mg  Delmer  είναι  Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C και εσπεριδίνη, συνδυασμός συστατικών με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προάγει όλα τα απαραίτητα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Vitamin C 1000 mg  είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη υπεύθυνh για πολλές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί μία φυσική οργανική ένωση και συμβάλλει

 • Στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, Των αθλητών κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση
 • Στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διαδικασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
 • Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
 • Στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης
 • Στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, χόνδρων και του δέρματος
 • Στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • Στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
 • Στην αναγέννηση της ανhγμένης μορφής της βιταμίνης Ε
 • Στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου
 • Ιδιότητες της βιταμίνης C ενισχύονται σημαντικά από την παρουσία των δύο φλαβονοειδών και γι’ αυτό το λόγο είναι καλύτερο η λήψη της να γίνεται συνδυαστικά.
 • Ιδιότητες της βιταμίνης  C  ενισχύονται σημαντικά από την παρουσία των δύο φλαβονοειδών και για το αυτό το λόγο είναι καλύτερο η λήψη της να γίνει συνδυαστικά
 • Η εσπεριδίνη  είναι ένα φλαβονοειδή  με σημαντική βιολογική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό και δεν παρουσιάζει ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπίδρασεις. Διατηρεί την υγεία του αγγειακού μας συστήματος και συγκεκριμένα ενισχύει το τείχος των αιμοφόρων αγγείων, εξασφαλίζει την υγιή ροή του αίματος μέσα στα αγγεία και προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία και τις μικρές φλέβες.

 

Δοσολογία: Μόνο για ενήλικες ένας φακελίσκος την ημέρα. λαμβάνουμε την βιταμίνης C κατά προτίμηση μετά το πρωινό ή το μεσημεριανό γεύμα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν χρειάζεται αύξηση δοσολογία της βιταμίνης C.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος ,θηλάζετε , βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή  αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Η πρόσληψη βιταμίνης C ακόμα και σε ποσότητες μεγαλύτερες από τη συνιστώμενη δόση θεωρείται ασφαλής.

Ωστόσο η χορήγηση Μεγαλύτερης δόσης  από την  ημερήσια πρόσληψη άνω των 2 γραμ. και επί μακρό χρονικό διάστημα πιθανό να εμφανίσει παροδική διάρροια ή να δημιουργήσει πέτρες στα νεφρά . Η βιταμίνης C δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες στην προτεινόμενη δοσολογία.

Αλληλεπίδρασης με φάρμακα οι άλλες ουσίες

Η βιταμίνης C δεν προκαλεί αλληλεπίδρασεις με φάρμακα οι άλλες ουσίες στην προτεινόμενη δοσολογία.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος

Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από ζέστη, έντονο ήλιο και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Ελληνικό Προϊόν.

 

Σχετικά Προϊόντα 

Delmer Vitamin C 1000mg 28 Μασώμενα Δισκία