Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη C
Κωδικός 1689

Solgar Vitamin C 1000mg 100V.caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C αποτελεί βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση. Θεωρείται απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τον οργανισμό καθώς συντελεί στην καλή διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Λειτουργεί αποτελεσματικά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και διαθέτει ιδιότητες κατά των φλεγμονών και των αλλεργιών.

Βασικές της λειτουργίες αποτελούν το να διατηρεί τους συνδέσμους, το κολλαγόνο, τα οστά, τα δόντια και να ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Αποτελεί σημαντικό αρωγό στην απορρόφηση του σιδήρου, ο οποίος συντελεί στο να σχηματιστούν τα ερυθροκύτταρα και να αξιοποιηθεί το φολικό οξύ. Προσφέρεται ως ασκορβικό οξύ.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται μόνο σε ενήλικες, με τη μορφή φυτοκάψουλων.
Η συσκευασία περιέχει 100 φυτοκάψουλες Solgar Vitamin C 1000mg.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1 φυτοκάψουλα την ημέρα, καθώς γευματίζετε.
Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του Solgar Vitamin C 1000mg, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Γενικές επισημάνσεις: Όσοι πάσχουν από πεπτικά έλκη σε περίπτωση που χρησιμοποιούν βιταμίνη C, να χρησιμοποιούν την buffered (μη όξινη) μορφή. Γενικά εάν χρησιμοποιείται μακροχρόνια, συνίσταται η χρήση της Ester-C.