Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη E
Κωδικός 1716

Solgar Natural Liquid Vitamin E Mixed Tocopherol Complex with Wheat Germ Oil 2000iu 59.2ml

Περιγραφή

Solgar Natural Liquid Vitamin E Mixed Tocopherol Complex with Wheat Germ Oil 2000iu 59.2ml

Υγρή βιταμίνη E.

Πρόκειται για προϊόν της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας Solgar. Περιέχει βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή. Η βιταμίνη Ε, ή αλλιώς άλφα τοκοφερόλη, συντελεί στην πρόληψη της διάσπασης και της ένωσης των κορεσμένων λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Α με ουσίες, που δύναται να βλάψουν τον οργανισμό. Διαθέτει την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο και να εμποδίζει το να μετατραπεί σε τοξικά υπεροξείδια. Βοηθά τα κύτταρα όλων των μυών και ειδικά εκείνων της καρδιάς και του σκελετού να αναπνέουν σωστά. Συντελεί ώστε αυτοί οι μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, μεγαλώνοντας την αντοχή και το σφρίγος τους.

Η βιταμίνη Ε διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία προάγοντας την καλύτερη ροή του αίματος προς την καρδιά. Τροφοδοτεί τα κύτταρα με διάφορα θρεπτικά στοιχεία, ενισχύοντας τα τριχοειδή αγγεία και προλαμβάνοντας την καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων από δηλητήρια, όπως κάποιες μορφές υδρογόνου, για παράδειγμα τα υπεροξείδια του, στο αίμα. Η συνθετική “dl” μορφή της βιταμίνης Ε έχει μικρότερη δραστηριότητα από τη φυσική “d” μορφή της.

Η Solgar Natural Liquid Vitamin E Complex 20000IU προσφέρει φυσική βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή ως d-άλφα τοκοφερόλη, με αναμεμιγμένες τοκοφερόλες d-βήτα, d-γάμμα, d-δέλτα. Θεωρείται χρήσιμο σε περιπτώσεις ουλών ή για να προλαμβάνει τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη. Σε βάση ηλιανθέλαιου και σιτέλαιου.

ΧΡΗΣΗ

Το Solgar Natural Liquid Vitamin E Complex 20000IU χορηγείται σε υγρή μορφή.
Το φιαλίδιο του Solgar Natural Liquid Vitamin E Complex 20000IU περιέχει 59, 2 ml.
Δύνασθε να λαμβάνετε 5 σταγόνες την ημέρα, σε συνδυασμό με τα γεύματα.
Κατάλληλο για vegans.

Ζητήστε Απόθεμα