Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη E
Κωδικός 1718

Solgar Vitamin E With Yeast Free Selenium 100V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Ε και σελήνιο ελεύθερης μαγιάς.

Η βιταμίνη Ε, γνωστή και ως άλφα τοκοφερόλη, συμβάλλει στην πρόληψη της διάσπασης και της ένωσης των κορεσμένων λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Α με ουσίες, οι οποίες αποδεδειγμένα βλάπτουν τον οργανισμό. Έχει την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο, εμποδίζοντας την μετατροπή του σε τοξικά υπεροξείδια. Αποτελεί σημαντικό αρωγό στη διαδικασία της αναπνοής των κυττάρων όλων των μυών, και ειδικά του σκελετού και της καρδιάς.

Η Solgar Vitamin E συντελεί στο λειτουργούν αυτοί οι μύες με λιγότερο οξυγόνο, γεγονός που αυξάνει το σφρίγος και την αντοχή τους. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει καλύτερα προς την καρδιά. Τροφοδοτεί τα κύτταρα με θρεπτικά στοιχεία, συντελώντας στην ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων και στην προστασία των ερυθρών αιμοσφαιρίων από καταστροφή που προκαλούν διάφορα δηλητήρια, όπως τα υπεροξείδια του υδρογόνου στο αίμα. Η συνθετική ‘’dl’’ μορφή της βιταμίνης Ε έχει λιγότερη δραστηριότητα από τη φυσική ‘’d’’ μορφή της.

Το Solgar Vitamin E with yeast free selenium προσφέρει φυσική βιταμίνη Ε d-άλφα τοκοφερόλη succinate σε ξηρή μορφή με σελήνιο l-selenomethionine για συνεργιακά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Η μορφή succinate χαρακτηρίζεται ως περισσότερο βιοδιαθέσιμη, ειδικά για άτομα που δυσκολεύονται στην πέψη ελαίων.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται με τη μορφή φυτοκαψουλών.
Η συσκευασία περιέχει 100 φυτοκάψουλες.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1-2 φυτοκάψουλες την ημέρα, καθώς γευματίζετε.
Κατάλληλο για vegans.

Ζητήστε Απόθεμα