Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βιταμίνη E
Κωδικός 29411

Viogenesis Vitamin E Tocotrienols (Κάψουλες Τοκοτριενόλης) 60caps

Περιγραφή

Το Vitamin E Tocotrienols περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών Ε με α,β,γ και δ τοκοτριενόλη, μείγμα τοκοφερολών και συνένζυμο Q10 για υψηλή αντιοξειδωτική δράση και προστασία. Οι τοκοτριενόλες είναι μια ειδική μορφή βιταμίνης Ε, με αντιγηραντική δράση, προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει τη χοληστερίνη και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Είναι πολύ παρόμοιες στη δομή με τις τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε). Όπως και με τη βιταμίνη Ε, οι τοκοτριενόλες χωρίζονται σε άλφα-, βήτα- γάμμα- και δέλτα τοκοτριενόλη.


Τοκοτριενόλες, μακροζωία και αντιγήρανση
Πρόσφατη πειραματική έρευνα επιβεβαίωσε τη σχέση μεταξύ τοκοτριενόλων, μειωμένης οξειδωτικής βλάβης και αυξημένης διάρκεια ζωής.

Τοκοτριενόλες, καρδιοπάθεια και χοληστερίνη
Οι Τοκοτριενόλες έχουν την ικανότητά του να καθαρίζουν την αθηροσκληρωτική απόφραξη (στένωση) στην καρωτιδική αρτηρία, περιορίζοντας σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Παράλληλα οι τοκοτριενόλες μειώνουν τη χοληστερόλη, καταστέλλοντας τη δραστικότητα του ενζύμου HMG-CoA ρεντουκτάση.

Τοκοτριενόλες και καρκίνος
Οι τοκοτριενόλες αν και είναι πολύ παρόμοιες στη δομή με τις τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), ωστόσο έχουν δείξει μεγαλύτερη αντικαρκινική δράση συγκριτικά με τη βιταμίνη Ε.
Οι τοκοτριενόλες έχουν την ικανότητα να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα επιλεκτικά μέσω προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (απόπτωσης), ενώ αφήνουν τα φυσιολογικά κύτταρα ανεπηρέαστα

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, σύμπλεγμα βιταμινών Ε με τοκοτριενόλες, αντιοξειδωτική δράση, αποτροπή οξειδωτικών και εκφυλιστικών καταστάσεων σε νευρικά και εγκεφαλικά κύτταρα.

Χρήση
Λαμβάνετε έως 2 κάψουλες Vitamin E Tocotrienols ημερησίως με λίγο νερό

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
60 κάψουλες

 


Παρασκευάζεται στην Γερμανία