Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός

Κωδικός Προϊόντος: 13117

Product information

970,00 €
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Περιγραφή

Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός

Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός  με οπτικές και φωνητικές εντολές στα Ελληνικά για χρήση από οποιοδήποτε  για την επιτυχή χρήση του απινιδωτή χωρίς να χρειάζεται εκπαίδευση , η μόνη απαραίτητη γνώση για να λειτουργήσει ο απινιδωτής είναι να πιέσετε το κουμπί «ON».

Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός δρα αυτόματα και δίνει απινίδωση όταν χρειάζεται όπως επίσης δεν δίνει όταν δεν χρειάζεται .Δεν μπορείτε να βλάψετε κανένα με  τον αυτόματο απινιδωτή μόνο να ΣΩΣΕΤΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 

Το 50% των θανάτων οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή  , η δε καρδιακή ανακοπή μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτου φύλου , ηλικίας , οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή   χωρίς καμιά προειδοποίηση και θα πρέπει άμεσα μέσα σε 3 λεπτά να γίνει ανάταξη, απινίδωση   με την βοήθεια του απινιδωτή για να επανέλθει ο φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός.

Εάν γίνει απινίδωση μέσα στο πρώτο λεπτό από την καρδιακή ανακοπή οι πιθανότητες επιβίωσης  είναι γύρω στο 90%. Για κάθε λεπτό που αργεί η απινίδωση, οι πιθανότητες επιβίωσης μειώνονται στο 7-10%. Εάν αργήσει πάνω από 10 λεπτά, η πιθανότητα να ζήσει  ένας ενήλικας είναι κάτω του 5%.

 

Μόλις πατήσεις το κουμπί on ανοίγει  ο Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός,  και σου δίνει φωνητικές εντολές  με φωνή που παράγεται από υπολογιστή, και σε καθοδηγεί βήμα βήμα στην διαδικασία 

Θα σου δώσει οδηγίες να τοποθετήσεις ένα σετ αυτοκόλλητων  ηλεκτροδίων στο γυμνό στήθος του θύματος

Κατόπιν ο Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός θα κάνει αυτόματη ανάλυση του ρυθμού του ηλεκτροκαρδιογραφήματος  για να διαπιστώσει  εάν χρειάζεται  απινίδωση. Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει καμία επαφή με τον ασθενή όσο ο Ami Italia Saver One 200J κάνει ανάλυση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Εάν εκείνη τη στιγμή αγγίζουμε ή μετακινούμε τον άσθενη το ηλεκτροκαρδιογράφημα μπορεί να μην είναι με ακρίβεια.

Εάν η συσκευή εκτιμήσει ότι απαιτείται απινίδωση, θα φορτιστεί αυτόματα και θα  θα κάνει την εκφόρτιση. Προσοχή, για την δικιά σας και των άλλων προστασία την ώρα που γίνεται η εκφόρτιση δεν πρέπει κανένας να αγγίζει τον άρρωστο.

Αν  ο Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός ανιχνεύσει κανονικό καρδιακό ρυθμό σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει και πέφτει σε αδράνεια. Για τυχόν αστοχία ή λάθος Ami Italia Saver One 200J Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός έχει ειδικές δικλίδες ασφαλείας και σε κάθε περίπτωση «κλειδώνει την λειτουργία του».

Μόλις γίνει η εκφόρτιση θα σας καλέσει να συνεχίσετε την ΚΑΡΠΑ (θωρακικές συμπιέσεις και εμφυσήσεις).

Είναι χαρακτηρισμένο σαν Απινιδωτής Δημόσιας Πρόσβασης (PAD) και είναι σχεδιασμένο για χρήσεις στα αεροδρόμια , στα σχολεία , στους αθλητικούς χώρους , σε τράπεζες, σε πλοία, αεροπλάνα , σιδηροδρομικούς σταθμούς , στα ΚΤΕΛ  σε πολυσύχναστους χώρους   και γενικά όπου χρειάζεται απινίδωση από μη εξειδικευμένους χρήστες .

Η Νομοθεσία στην Ελλάδα  επιβάλλει υποχρεωτικώς (όπως καθορίζεται στην Εγκύκλιο ΥΠ 4α/οικ 15576) τη χρήση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών σε δημόσιους χώρους, όπου διακινείται ικανός αριθμός ατόμων όπως: Δημόσιες Υπηρεσίες, Λιμάνια, Σταθμοί Λεωφορείων - Τρένων, Ξενοδοχεία, Εμπορικά Κέντρα και άλλους πολλούς οργανισμούς

Ο  Αυτόματος Απινιδωτής Saver One περιλαμβάνει στην συσκευασία:
• Απινιδωτή με μπαταρία LiSOCI2(ικανή να δώσει έως 300 απινιδώσεις στα 200J 
• Ηλεκτρόδια Pads για ενήλικες
• Οδηγίες χρήσεως
• Τσάντα μεταφοράς

  • Βάρος: 1,95 kgr

 O Αυτόματος Απινιδωτής Saver One έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει Ηλεκτρογραφήματα, φωνές, συμβάντα και περιβαλλοντικές καταγραφές στην εσωτερική μνήμη ή στην κάρτα μνήμης (κάρτα SD) για να το διαβάσετε στον υπολογιστή σας με ειδικό λογισμικό.

 Ενδείξεις στην οθόνη:
– “Ενήλικας/παιδί” για τα pads που χρησιμοποιούνται
– “Μην αγγίζετε τον ασθενή” απομακρυνθείτε για το ηλεκτρικό σοκ
– “Μπορείτε να αγγίξετε τον ασθενή” το ηλεκτρικό σοκ έχει τελειώσει
– “Pads” σε περίπτωση που δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά

Κατασκευάζεται  στην Ιταλία  και έχει εγγύηση 6 χρόνια

 

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy

Σας προτείνουμε

Φιλί Ζωής-κλειδοθήκη FS-102B SAFETY AT/G κόκκινο/μπλε
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Σύριγγες 10cc 21g
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύριγγες 10cc 21g

0,15 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 13466
Σύριγγες safety at/g 5cc 21g
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύριγγες safety at/g 5cc 21g

0,08 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 13465
ελαστικός επίδεσμος 12cm
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ελαστικός επίδεσμος 12cm

0,44 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 13335