Τρόποι αποστολής

Για αποστολές στην περιοχή της Πάτρας και τους όμορους δήμους

1. FREE EXPRESS DELIVERY 

Με την υπηρεσία FED μπορείτε να παραλάβετε σε λίγα μόλις λεπτά από την υποβολή της

* Δωρέαν Express Παράδοση στην περιοχή της Πάτρας

* Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση

* Δυνατότητα πληρωμής και με κάρτα 

* Από την Κανελλοπούλου μέχρι τον Αγ ανδρέα 

2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων η αποστολή γίνεται δωρεάν χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 - 21.00. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του φαρμακείου όσο και την προτίμηση του πελάτη. Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 

Μπορείτε να παραλάβετε είτε την παραγγελία σας είτε τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας από το κατάστημα ακόμα και όταν βλέπεται το φυσικό μας κατάστημα κλειστό!!

Με ένα μόλις τηλέφωνο,μας δίνετε τον αριθμο παραγγελιας σας ή τα προϊόντα που επιθυμείτε από την ιστοσελίδα μας και εμεις σας τα παραδίδουμε  άμεσα με ασφάλεια στα χέρια σας καθώς και δυνατότητα πληρωμής με POS .

ΩΡΑΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ :

Δευτέρα - Παρασκευη

8.00-21.00

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλες τις αγορές πάνω από 35€ μέχρι 4 κιλά η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Σε περιπτωσή αγορών κάτω από 35€ το δέμα επιβαρύνεται με 2.65€.

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  2. Mε το πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου)*
  3. Για παραγγελίες άνω των 4 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση που εξαρτάται από το συνολικό βάρος και τον όγκο του δέματος .Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την υποβολή της παραγγελίας σας ώστε να ενημερωθείτε για το συνολικό κόστος αποστολής 

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.

Για αποστολές στο εξωτερικό

 

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με DHL courier. Το κόστος αποστολής είναι  27.50€ για χώρες εκτός Ευρώπης και 15.50€ για χώρες εντός ΕΕ εφόσον η παραγγελία είναι έως 2kg.Τα έξοδα αποστολής για Αγγλία Ελβετία,Νορβηγία, Ισλανδία,Λιχτενσταίν είναι 18,50€, για ΗΠΑ και Καναδά είναι 31,50€ και για  Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία 43,50€ Oι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω DHL και τα έξοδα αποστολής είναι 17,50€. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με πιστωτική Κάρτα μέσω του Eurobank ή Pay-PAL. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

*Σύμφωνα με τον κανονισμό ΙΑΤΑ  για τις αερομεταφορές, απαγορεύεται η αποστολή εύφλεκτων υλικών όπως spray και το τεστ οξύτητας ελαιολάδου.

Τελωνειακοί Περιορισμοί 
Συνίσταται ο πελάτης, πριν προβεί στην παραγγελία του, να είναι ενήμερος σχετικά με τις προϋποθέσεις αγοράς και εισόδου των προϊόντων στην χώρα του σύμφωνα με την εκεί ισχύουσα νομοθεσία , ώστε να παραλάβει το δέμα με ασφάλεια και με γνώμονα την τήρηση των τελωνειακών απαιτήσεων 
Παρατηρούνται διάφοροί τελωνειακοί περιορισμοί ανά χώρα, που αφορούν το είδος των προϊόντων,το βάρος, το μέγεθος καθώς και τα έγγραφα που πρέπει να συνοδεύουν το δέμα . Ο πελάτης οφείλει να είναι ενήμερος σχετικά με τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρας παράδοσης του δέματος του, 
Ο πελάτης επωμίζεται οποιοδήποτε επιπλέον κόστος προκύψει όπως δασμούς, κόστος φύλαξης ή πρόστιμο λόγω μη τήρησης των προδιαγραφών εισόδου των προϊόντων στην χώρα . Σε περίπτωση άρνησης εισαγωγής του δέματος στην χώρα προορισμού ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος.
Το pharmacy4u δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με την παράδοση των προϊόντων λόγω τελωνιακών περιορισμών 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας ώστε να σας δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ώστε να διαπιστώνεται αν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής τους στην χώρα παράδοσης.