Τρόποι αποστολής

Για αποστολές στην περιοχή της Πάτρας και τους όμορους δήμους

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων η αποστολή γίνεται δωρεάν χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 - 21.00. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του φαρμακείου όσο και την προτίμηση του πελάτη. Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλες τις αγορές πάνω από 35€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Σε περιπτωσή αγορών κάτω από 35€ το δέμα επιβαρύνεται με 2.30€.

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  2. Mε το πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου)*
    Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι δωρεάν ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.

Για αποστολές στο εξωτερικό

dhl

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με DHL courier. Το κόστος αποστολής είναι  27.50€ για χώρες εκτός ΕΕ και 15.00€ για χώρες εντός ΕΕ εφόσον η παραγγελία είναι έως 2kg.Τα έξοδα αποστολής για Αγγλία και Ελβετία είναι 17,50€, για ΗΠΑ και Καναδά είναι 31,50€ και για  Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία 43,50€ Oι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω DHL και τα έξοδα αποστολής είναι 17,50€. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με πιστωτική Κάρτα μέσω του Eurobank ή Pay-PAL. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

*Σύμφωνα με τον κανονισμό ΙΑΤΑ  για τις αερομεταφορές, απαγορεύεται η αποστολή εύφλεκτων υλικών όπως spray και το τεστ οξύτητας ελαιολάδου.