Μέρος που χρησιμοποιείται: Άνθη. Προέρχεται από τη Δυτική Μεσόγειο, σήμερα καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο. Οι ιδιότητές του ήταν ήδη γνωστές από την αρχαιότητα, και περιγράφονται από την έλληνες και ρωμαίους γιατρούς. Παραδοσιακά χρησιμοποιήθηκε για να ηρεμήσει τις γαστρικούς πόνους αναστατώνει και για τις ιδότητές του σαν καλλυντικό.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Τοποθετήστε ένα φίλτρο έγχυσης στο φλυτζάνι και ρίξτε βραστό νερό πάνω του. Αφήστε το για 5 λεπτά πριν το πιείτε.
Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό ξηρό μέρος, μακριά από ισχυρές οσμές και από το φως.
20 Φακελάκια