10 Νοεμβρίου, 2022

MCOSMETICS

MCOSMETICS

Βιομιμητικά καλλυντικά προϊόντα! Μία πραγματική καινοτομία!

Τα βιομιμητικά καλλυντικά προϊόντα είναι καινοτόμα προϊόντα που βασίζονται στην επιστήμη της βιομιμητικής.

Τί είναι όμως η βιομιμητική επιστήμη; Είναι η επιστήμη που ανοίγει νέους δρόμους στην ομορφιά δίνοντας μας την δυνατότητα να φτιάξουμε στο εργαστήριο καινοτόμα συστατικά που μιμούνται τις φυσιολογικές λειτουργίες των νεανικών κυττάρων της επιδερμίδας μας.

Τα νεανικά κύτταρα έχουν την ικανότητα να επιδιορθώνουν τις φθορές τους με τη συμβολή ουσιών που υπάρχουν στον οργανισμό μας, όπως πεπτίδια, ένζυμα και ορμόνες. Η λειτουργία αυτή περιορίζεται όσο περνάει η ηλικία, γιατί μειώνεται η παραγωγή των παραπάνω ουσιών, έτσι δημιουργούνται φθορές στο δέρμα.

H βιομιμητική επιστήμη έχει σαν στόχο να δημιουργήσει συστατικά που έχουν όμοια δομή με τις ουσίες που παράγει ο οργανισμός μας σε μεγάλες ποσότητες όταν είναι νέος, τα οποία θα μιμηθούν με την δράση τους τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας.

Τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης της νέας εξελιγμένης σειράς καλλυντικών M COSMETICS περιέχουν δύο βιομιμητικά συστατικά, από το εκχύλισμα του πυρήνα του χουρμά και από τον φλοιό της βελανιδιάς.

Το βιομιμητικό συστατικό από τον πυρήνα του χουρμά, προσφέρει προστασία από τη βιολογική γήρανση γιατί μιμείται την δράση της κύριας ορμόνης του οργανισμού DHEA, που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Ταυτόχρονα προστατεύει από την περιβαλλοντική γήρανση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Το βιομιμητικό συστατικό από τον φλοιό της βελανιδιάς, χάρη στη μοναδική δομή που έχει χαρίζει ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας.