26 Απριλίου, 2024

Όταν η πέψη σας διαμαρτύρεται, επιλέξτε άφοβα το ιδανικό συμπλήρωμα με ένζυμο λακτάσης

Όταν η πέψη σας διαμαρτύρεται, επιλέξτε άφοβα το ιδανικό συμπλήρωμα με ένζυμο λακτάσης

Όταν η πέψη σας διαμαρτύρεται, επιλέξτε άφοβα το ιδανικό συμπλήρωμα με ένζυμο λακτάσης

Η Μαριλένα και η Ευαγγελία, είναι χρόνια φίλες και όταν συναντιούνται έχουν πολλά να πουν.

Το θέμα της ομορφιάς, της ευζωίας και της υγείας, αποτελούν πεδία για μεγάλες και… χορταστικές συζητήσεις. Και πάντα έχουν κάτι να κερδίσουν!!!

Η Μαριλένα εδώ και λίγο καιρό, αντιμετωπίζει πρόβλημα δυσανεξίας στη λακτόζη, με αποτέλεσμα να υποφέρει…

«Δεν μπορώ να απολαύσω καμία τροφή που έχει λακτόζη, διότι οι επόμενες ώρες θα είναι δραματικές», λέει με γκρίνια και αίσθηση δυσφορίας στη φίλη της.

Όμως η Ευαγγελία- που είναι μάλιστα χημικός στο επάγγελμα- έχει την ιδανική λύση και της προτείνει ένα συμπλήρωμα διατροφής για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πέψη γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρόκειται για το Lactofix, προϊόν έρευνας και ανάπτυξης, μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Η λακτόζη είναι ένα σάκχαρο που βρίσκεται κυρίως στο γάλα και σχηματίζεται από γαλακτόζη και γλυκόζη. Ανάλογα με το είδος και την προέλευση του γάλακτος, η λακτόζη αποτελεί το 2-8% του βάρους του.

Το ένζυμο λακτάσης που περιέχει το συμπλήρωμα αυτό, βοηθά στη διάσπαση της λακτόζης σε δύο απλούστερες μορφές σακχάρων τη γλυκόζη και τη λακτόζη, τα οποία μπορεί να αφομοιώσει ο οργανισμός συμβάλλοντας στη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη, όπως το αίσθημα δυσφορίας και μετεωρισμού, εξηγεί η Ευαγγελία στη φίλη της Μαριλένα.

Ένα ή δύο δισκία πριν από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν λακτόζη, θα βοηθήσουν ώστε να απολαύσεις το γεύμα σου και να νοιώσεις ανάλαφρα. Κυκλοφορούν σε μασώμενα δισκία με ευχάριστη γεύση.

Ο σημερινός καφές μεταξύ των δύο φίλων, ήταν ιδιαίτερα αποδοτικός.

«Μαριλένα μου αγόρασε αυτό το συμπλήρωμα λακτάσης και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πια με την πέψη σου, τέλος η δυσφορία και ο μετεωρισμός. Ζήσε ανάλαφρα», επεσήμανε εμφατικά η Ευαγγελία και ένοιωσε υπερήφανη που μπόρεσε να βοηθήσει με τις γνώσεις της τη φίλη της!

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.