8 Απριλίου, 2024

Travel fix με ginger: Απολαύστε ξανά τα ταξίδια σας, χωρίς ζαλάδες και ναυτία

Travel fix με ginger: Απολαύστε ξανά τα ταξίδια σας, χωρίς ζαλάδες και ναυτία

Travel fix με ginger: Απολαύστε ξανά τα ταξίδια σας, χωρίς ζαλάδες και ναυτία

Θυμάστε όταν είμασταν παιδιά, τότε που ταξιδεύαμε με τους γονείς μας;

Ήταν τόσο όμορφα και ανέμελα, και το ταξίδι και ο προορισμός, ωστόσο υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα, σχεδόν πάντα: η ναυτία

Διότι αρκετές φορές, τα περισσότερα παιδιά, νοιώθαμε αυτό το δυσάρεστο αίσθημα της πίεσης στο στομάχι, της ζαλάδας, του πονοκεφάλου και τελικά της ναυτίας, με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν!

Τα χρόνια πέρασαν, ωστόσο υπάρχουν ακόμη και σήμερα άνθρωποι που υποφέρουν στα ταξίδια, είτε αυτά γίνονται αεροπορικώς, είτε οδικώς, είτε μέσω θαλάσσης.

Για τις δύσκολες αυτές στιγμές λοιπόν, στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, θα βρείτε ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής με τζίντζερ, το οποίο θα ανακουφίσει σημαντικά, από τη ναυτία των ταξιδιωτών. Είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε, ότι το εν λόγω συμπλήρωμα δεν προκαλεί υπνηλία, είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών και άνω, δεν περιέχει γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, GMOs, συντηρητικά και σάκχαρα.

Το Travel Fix είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της ελληνικής ιστορικής φαρμακοβιομηχανίας UNI-PHARMA.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του Ginger ως παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ναυτίας και του εμετού, αλλά και των ήπιων πεπτικών ενοχλήσεων όπως το φούσκωμα και ο μετεωρισμός.

Το δραστικό συστατικό του βοτάνου έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 10 χρόνια. H αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του είναι πλέον τεκμηριωμένη και αποδεκτή από τον ΕΜΑ.

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα, ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Βάλτε στην βαλίτσα και στην τσάντα σας το Travel fix με τζίντερ και απολαύστε ξανά όλα σας τα ταξίδια, κάθε στιγμή!