Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ενήλικες
Κωδικός 26390

Medichrom Murol Μουρουνέλαιο με Φυσική Γεύση 250ml

Περιγραφή

Medichrom Murol Μουρουνέλαιο με Φυσική Γεύση 250ml

Το Medichrom Murol Μουρουνέλαιο με Φυσική Γεύση 250ml είναι κατάλληλο και ιδανικό γιατί συμβάλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, στον έλεγχο της χοληστερόλης και στην αύξηση και στην ενίσχυση της μνήμης. Η διατροφική αξία του μουρουνέλαιου είναι αδιαμφισβήτητη και γνωστή εδώ και δεκαετίες, καθώς το μουρουνέλαιο προέρχεται από το συκώτι της μουρούνας. Το DHA (εικοσαδυοεξαενοϊκό οξύ) και τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) συμβάλλουν στην καλή και φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Είναι ευεργετικά για τις καρδιαγγειακές παθήσεις και ικανά να ελαττώσουν τα τριγλυκερίδια στο αίμα, καθώς αποτελούν βασικό δομικό συστατικό των νευρικών κυττάρων και γι` αυτό το λόγο συσχετίζονται και με την εγκεφαλική λειτουργία. Επιπροσθέτως η λήψη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων δρα θετικά εναντίων των συμπτωμάτων της κατάθλιψης καθώς έχει συσχετιστεί με την μείωση των συμπτωμάτων σε καταστάσεις φλεγμονής όπως για παράδειγμα στην ρευματοειδή αρθρίτιδα.
Η βιταμίνη Α που εμπεριέχει στην πλούσια σύνθεσή του είναι σημαντική όσον αφορά την υγεία των ματιών αλλά και την νυχτερινή όραση. Παράλληλα η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της απορρόφησης του φωσφόρου αλλά και του ασβεστίου όσον αφορά στη δόμηση των οστών.

Οδηγίες χρήσης:
Είναι κατάλληλο και ιδανικό για ενήλικες και παιδιά άνω των έξι μηνών. Εφαρμόστε κάνοντας λήψη 1 κουταλάκι του γλυκού (το οποίο αντιστοιχεί σε 5ml) ανά ημέρα.

Περιεκτικότητα: 250ml