Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Bach Scleranthus 20ml

Περιγραφή

Scleranthus (Scleranthus Annus) Το Scleranthus είναι για τους ανθρώπους τους αναποφάσιστους: οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από Scleranthus το βρίσκουν δύσκολο να λάβουν τις αποφάσεις, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με μια επιλογή δύο δυνατοτήτων. Αυτοί οι άνθρωποι στερούνται την ισορροπία τα μυαλά τους κάνουν να πηδήσουν περίπου στη συνομιλία. Είναι πάνω-κάτω στη διάθεση, δοκιμάζοντας τα άκρα της χαράς/της θλίψης, ενέργεια/απάθεια, αισιοδοξία/απαισιοδοξία, που γελά/που φωνάζει. Αυτή η μεταβλητή προοπτική μπορεί να τους καταστήσει αναξιόπιστους και μπορούν να σπαταλήσουν το χρόνο και να χάσουν τις ευκαιρίες λόγω αναποφασιστικότητας. Η θετική δυνατότητα Scleranthus είναι βεβαιότητα και αποφασιστικότητα, με ισορροπία σε όλες τις περιστάσεις. Οι θετικοί άνθρωποι Schleranthus είναι σε θέση να λάβουν τις γρήγορες αποφάσεις και να ενεργήσουν αμέσως όταν χρειάζεται. Τρόπος Χρήσης

Βάλτε 2 σταγόνες Bach 20ml σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα. Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί

Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα , προσθέστε 2 σταγόνες Bach 20ml σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα σε αυτό το μπουκάλι), συμπληρώστε με μεταλλικό νερό και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως.

Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.

 

Ζητήστε Απόθεμα