Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Urgo Filmogel Spots, 2ml

Περιγραφή

Ανεπιθύμητα σπυράκια εμφανίζονται στα πιο ακατάλληλα σημεία του προσώπου. Το Urgo Filmogel Spots είναι μια τοπική θεραπεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σπυράκι (λευκά στίγματα, σπυράκια, εσωτερικά σπυράκια…). Τα αντιαισθητικά σπυράκια προκαλούνται από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη του βακτηρίου P.acnes. Αυτό προκαλεί την εμφάνιση σπυριών, τα οποία  συχνά είναι αντιαισθητικά και εξαιρετικά ορατά!
Το URGO Filmogel Spots σε μορφή γέλης (gel) είναι ενισχυμένο με σαλικυλικό οξύ και τεϊέλαιο (tea tree oil) για τριπλή δράση: καθαρισμό της επιδερμίδας, αντιμετώπιση του βακτηρίου P.Acnes* (βακτήριο υπεύθυνο για την εμφάνιση σπυριών) και επιτάχυνση της εξαφάνισης των σπυριών**. Είναι εντελώς αόρατο, ιδανικό ακόμα και μαζί με make-up.

Ενδείξεις
Στυλό με γέλη για σπυράκια.

Οδηγίες Χρήσης
Γυρίστε απαλά το περιστρεφόμενο άκρο του στυλό μέχρι να εξέλθει το Filmogel και κατόπιν εφαρμόστε στην επιφάνεια του σπυριού. Απλώστε το Filmogel και αφήστε το να στεγνώσει για αρκετά λεπτά. Μπορεί να νιώσετε κάποιο ελαφρύ τσούξιμο - αυτό προκαλείται από την ενεργοποίηση του προϊόντος. Αν χρειαστεί, το Filmogel μπορεί να πλυθεί με νερό. Το Filmogel Spots μπορεί να εφαρμοστεί για έως και 14 ημέρες σε ένα σπυράκι.

 


Περιεχόμενο - Συσκευασία
Στυλό για 21 εφαρμογές