Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σιρόπια
Κωδικός 23563

Pierre Fabre Petit Drill, Παιδικό Σιρόπι Για Τον Ξηρό Βήχα 125ml

Περιγραφή

Σιρόπι για τη θεραπεία του ερεθισμένου λαιμού και του ξηρού βήχα.

Το Petit Drill καταπραΰνει τον ερεθισμό που συνδέεται με τον ξηρό βήχα, προκαλώντας ένα φιλμ και προσφέροντας ενυδάτωση στο λαιμό. Ο βήχας σχετίζεται συνήθως με ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, αλλά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ασθένειας που απαιτεί ειδική διαχείριση (λαρυγγίτιδα, πνευμονία, άσθμα κ. α. ). Δεν περιέχει ζάχαρη και χρωστικές, ενώ έχει γεύση φράουλας. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χορηγείται σε βρέφη από 6 μηνών και σε παιδιά μέχρι 6 ετών.

Σύνθεση: γλυκερόλη, υγρή μαλτιτόλη, υδροξυαιθυλική κυτταρίνη, μονοϋδρικό κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο, βενζοϊκό νάτριο, αποσταγμένο νερό, άρωμα φράουλας.

Συσκευασία: Περιέχει μία φιάλη των 125 ml με πώμα ασφαλείας για τα παιδιά. Έχει διαβαθμισμένη δοσιμετρική σύριγγα των 5 ml για να χορηγείται από το στόμα.

Φύλαξη: Τοποθετήστε τη φιάλη σε χώρο με θερμοκρασία δωματίου, έχοντας την ερμητικά κλειστή. Μην χρησιμοποιείτε το σιρόπι για περισσότερο από 3 μήνες μετά από το πρώτο άνοιγμα. Μην το χρησιμοποιήσετε μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξεως, που αναγράφεται στη φιάλη ή στο κουτί.

Προειδοποιήσεις/Προφυλάξεις: Σε βρέφη από 6 μηνών έως 12 μηνών, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού πριν από τη λήψη του προϊόντος. Σε περίπτωση σοβαρών συμπτωμάτων που συνδέονται με τον ξηρό βήχα, ζητείστε ιατρική συμβουλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εάν το παιδί σας είναι διαβητικό, λάβετε υπόψη την ποσότητα των 0, 75 γραμμαρίων υδρογονωμένης γλυκόζης ανά δόση 5ml λόγω της παρουσίας υγρής μαλτιτόλης. Απαγορεύεται η χρήση του από άτομα που έχουν δυσανεξία στη φρουκτόζη (λόγω της παρουσίας μαλτιτόλης).