Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μάτια
Κωδικός 2741

Wet Forte Eye Drops 10ml

Περιγραφή

Wet Forte Eye Drops 10ml

Wet Forte Eye Drops 10ml ενυδατικό οφθαλμικό διάλυμα με 0,2% υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει τους οφθαλμούς.Ανακουφίζει τα ερεθισμένα μάτια από παράγοντες όπως η ξηροφθαλμία ή παρατεταμένη έκθεση σε υπολογιστή,κλιματισμό,σκόνη καπνό κτλ 

Το Wet Forte Eye Drops 10ml σταθεροποιεί και αποκαθιστά την επιφάνεια του ματιού και προστατεύει τα κύτταρα.Είναι κατάλληλο για χρήση από άτομα που φορούν φακούς επαφής.Το  Wet Forte Eye Drops 10ml  υγραίνει, προστατεύει και διατηρεί λεία την επιφάνεια του οφθαλμού ανακουφίζοντας με διάρκεια από ενοχλήσεις που σχετίζονται με:

  • ♦ Περιβαλλοντικό stress, με αιτία τον κλιματισμό, κρύο, αέρα, ξηρότητα χώρου ή αέρα μολυσμένο π.χ. (με καπνό τσιγάρου).
  • ♦ Μηχανικό stress, π.χ. δυσφορία από μακροχρόνια χρήση, σκληρών ή μαλακών φακών επαφής, ή από άλγος  που υπάρχει κατά τη διάρκεια διαγνωστικών εξετάσεων.
  • ♦ Οπτικό stress, από έντονη οφθαλμική προσήλωση σε αντικείμενα π.χ.( παρατεταμένη χρήση Η/Υ, μικροσκοπίων, πολύωρη οδήγηση οχημάτων).

Οδηγίες Χρήσης:

Πλύνετε καλά τα χέρια σας.Αφαιρείτε το πώμα από το κολλύριο.Γείρετε ελαφρά προς τα πίσω το κεφάλι ,τραβήξτε το βλέφαρό σας ,κρατήστε το μπουκάλι κάθετα προς το μάτι και ρίχνετε 1-2 σταγόνες σε κάθε μάτι.

Σύνθεση:

Υαλουρονικό νάτριο 0,2% χλωριούχο νάτριο,Βορικό οξύ Βόρακας dequest,υπερβορικό νάτριο (0,03%) και απεσταγμένο νερό 

Συσκευασία-Περιεχόμενο:

Φιαλίδιο 10ml