Froika Micellar Water Ντεμακιγιάζ Hyaluronic Moist 200ml

Κωδικός Προϊόντος: 24482

Product information

10,26 €
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Περιγραφή

Froika Micellar Water Ντεμακιγιάζ Hyaluronic Moist 200ml

Froika Hyaluronic Moist Water, Faces & Eyes 200ml

Για την αφαίρεση ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια το νερό αυτό, καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί.
Περιέχει μια καθαριστική βάση νέας γενιάς, η οποία είναι σε μορφή μικυλλίων, δεν περιέχει επιφανειοδραστικά, και βασίζεται στο φυτικό έλαιο Babassu.

Απομακρύνει με ευκολία το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο, στο πρόσωπο & τα μάτια σας με αποτέλεσμα ένα βελούδινο ενυδατικό φιλμ από υαλουρονικό οξύ, έτσι αποκαθιστά και διατηρεί την ιδανική το δέρμα ενυδατωμένο, κάνοντας το πιο σφριγηλό και νεανικό.

Δεν απαιτείται ξέπλυμα
Η σειρά Hyaluronic Moist της Froika έχει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για την καθημερινή ενυδάτωση, φροντίδα και εξυγίανση του δέρματος, εκμεταλλευόμενη την πρωτοποριακή τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων, μαζί με την ευεργετική δράση του υαλουρονικού οξέος και των υπολοίπων ενυδατικών μορίων, σε ένα προηγμένο σύστημα μεταφοράς.

Παρασκευάζεται στην ΕΕ
Να μη χρησιμοποιηθεί το προϊόν 12 μήνες μετά το άνοιγμά του.
Περιεχόμενο; 200ml
Για εξωτερική χρήση μόνο

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy

Σας προτείνουμε

Froika Lotion Καθαρισμού Ac Face για Λιπαρές Επιδερμίδες 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Froika Sensitive Foaming Gel 200ml Αφρίζον Gel Καθαρισμού
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Froika Special Hydratant Milk Γαλάκτωμα καθαρισμού 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Amalthia Natural Olive Oil Soap 125gr
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Amalthia Natural Olive Oil Soap 125gr

14,99 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 10504