Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Γυναικεία Αρώματα
Κωδικός 24076

Roger & Gallet Fleur De Figuier Eau De Parfum 50ml

Περιγραφή

Άρωμα της σειράς Fleur De Figuier.

Το Fleur De Figuier Eau de Parfum αποτελεί ιδανικό άρωμα για να προσελκύσετε και να μαγεύσετε τα πλήθη. Οι δημιουργοί του εμπνεύστηκαν από το λουλούδι και τον καρπό του άνθους του σύκου και παρασκεύασαν αυτό το άρωμα με την αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς. Συνιστά απόσταξη φυτικών αρωμάτων, που αναδεικνύουν τον αισθησιασμό και την ένταση ενός ηλιοκαμένου σύκου. Χαρακτηρίζεται ως “gourmand”, καθώς αποτελεί συνδυασμό σύκου, musk και πατσουλί, με στόχο ένα νωχελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ελαφρύ άρωμα με απαλή και διακριτική οσμή, που ξεχωρίζει και το καθιστά μοναδικό.

Το Fleur De Figuier Eau de Parfum διατίθεται σε μορφή spray με ειδική αντλία για να εξωθείται κάθε φορά η ακριβής απαιτούμενη ποσότητα και να αποφεύγονται οι διαρροές. Το προϊόν είναι σφιχτά κλεισμένο, με αποτέλεσμα να μην εξατμίζεται το άρωμα.

Χαρίστε στον εαυτό σας πλούσια ευωδιά, που ασκεί ακατανίκητη έλξη και δημιουργεί μυστήριο. Σαγηνεύει χωρίς να προκαλεί σε καμία περίπτωση.

Το μπουκάλι έχει σχεδιαστεί από τον Martin Szekely και περιέχει 50 ml από το άρωμα Fleur De Figuier Eau de Parfum.

Προφυλάξεις: Μέχρι να στεγνώσει, το άρωμα παραμένει εύφλεκτο. Γι’ αυτόν τον λόγο, διατηρήστε το μακριά από ζέστη και φλόγα, αλλά αποφύγετε και την επαφή του αρώματος με τα μάτια σας.

Ζητήστε Απόθεμα