Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Τριχόπτωση
Κωδικός 8617

Exesio Σαμπουάν & Μάσκα 280ml

Περιγραφή

Τριχόπτωση, αδύναμα μαλλιά, λιπαρότητα: αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα μείζονος σημασίας τα οποία ταλανίζουν άνδρες και γυναίκες.


Η λύση: το «Σύστημα φροντίδας μαλλιών» Exesio που είναι σαμπουάν φροντίδας και μια μάσκα ενδυνάμωσης μαλλιών μαζί και βασίζει τη σύνθεσή του στα ενεργά συστατικά των φυτών.


Πιο συγκεκριμένα, το Exesio περιλαμβάνει στη σύνθεσή του:


Δάφνη (laurus nobilis) και Πολυτρίχι (Adiantum Capilus Veneris), τα οποία βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή του χορίου και στην περιοχή γύρω από τον θύλακα της τρίχας, καθώς και Αβοκάντο (Persea Americana), το ελαιώδες εκχύλισμα του οποίου περιέχει λεκιθίνη, κάλιο και βιταμίνες A, D και Ε. Το συγκεκριμένο συστατικό, δρα απευθείας στο θύλακα της τρίχας και τον ενεργοποιεί επιταχύνοντας την ανάπτυξη της τρίχας, ενώ συμμετέχει στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και στον μηχανισμό της αντλίας των ιόντων καλίου. Τέλος, κατόπιν ερευνών έχει αποδειχθεί ότι το ελαιώδες εκχύλισμα του Αβοκάντο είναι αποτελεσματικό για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα χάρη στις ενυδατικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Αποτελέσματα: Ελάττωση της τριχόπτωσης μετά από 3-8 εφαρμογές Exesio, πλήρης διακοπή μετά από 8-10 λουσίματα και ανάπτυξη της τριχοφυΐας στα επόμενα 8-10 λουσίματα. Τέλος, παρατηρείται αύξηση της αναγεννούς φάσης και μείωση της τελογενούς της τρίχας.

280ml

Ζητήστε Απόθεμα