Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

La Roche-Posay Oil-Infused Micellar Water 400ml

Περιγραφή

La Roche-Posay Oil-Infused Micellar Water 400ml

La Roche-Posay Oil-Infused Micellar Water 400ml το διφασικό Νερό καθαρισμού για το πρόσωπο και μάτια με ιαματικό καταπραυντικό νερό το οποίο αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ .

 

Το OIL INFUSED MICELLAR WATER, είναι ένα διφασικό  καθαριστικό για πρόσωπο και μάτια  το οποίο αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ ενώ παράλληλα σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα  καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Η διφασική του σύνθεση, το εξαιρετικά λεπτό έλαιο και μικυλλικό νερό αποτελεί την  κύρια σύνθεση του η οποία προσδίδει μη κολλώδες και λιπαρό τελείωμα στην επιδερμίδα.

Μετά από δοκιμή που έγινε σε 106 καταναλωτές διαπιστώθηκε ύστερα από 4 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος πως :

86% Το προϊόν OIL INFUSED MICELLAR WATER δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό μετά τη χρήση του

93% Το προϊόν δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα . Η αποτελεσματική και απαλή σύνθεση του  καθαρίζει πλήρως την επιδερμίδα και αφαιρεί ακόμη και το επίμονο  αδιάβροχο μακιγιάζ.

89% Αφαιρεί ακόμη και αόρατα σωματίδια ρύπανσης.

Συστατικά :

1. ΜΙΚΥΛΛΙΑ :Τα μικύλλια ενεργούν με το να εγκλωβίζουν την σκόνη ,όλους ρύπους καθώς  και το make up με αποτέλεσμα να  καθαρίζουν την επιδερμίδα από την πρώτη  κιόλας εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο.
2. ΛΕΠΤΟ ΕΛΑΙΟ : Το εξαιρετικά λεπτό έλαιο που περιέχει είναι  σχεδιασμένο για να αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ  χωρίς να αφήνει λιπαρή υφή στο δέρμα.

3. ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ LA ROCHE-POSAY : Μειώνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας .

 

Χρήση: Εφαρμόζουμε το προϊόν στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη για να αφαιρέσουμε  το μακιγιάζ ή ακόμα και για να τα καθαρίσουμε από τη σκόνη και τους ρύπους την επιδερμίδα μας, χρησιμοποιώντας πάντα ένα βαμβάκι. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

 

Συσκευασία: 400ml