Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κρέμες Σώματος
Κωδικός 14647

Now Shea Butter Lotion, 118ml

Περιγραφή

Κατάσταση: ξηρό δέρμα του σώματος, ειδικά στις «σκληρότερες» περιοχές, όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και τα πόδια.

Λύσεις: Η Shea Butter λοσιόν είναι φυσικά διαμορφωμένη με 10% Shea Butter για να παρέχει ένα πλούσιο, θρεπτικό επίστρωμα υγρασίας στο δέρμα. Η Αλλαντοΐνη μαζί με την βιταμίνη Ε δρουν μαζί για να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα. Τα Φωσφολιπίδια συμβάλλουν στη μείωση της απώλειας της υγρασίας και λειτουργούν ως σύστημα παράδοσης ώστε να διεισδύσουν βασικά συστατικά στο δέρμα.

Το Shea Butter θρέφει το δέρμα με τις βιταμίνες Α, Ε και F, που περιέχει. Οι βιταμίνες Α και Ε βοηθούν στην υγιή διατήρηση του δέρματος ώστε να είναι καθαρό και υγιές. Αυτές οι βιταμίνες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για το κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο. Βοηθούν να αποτραπούν οι πρόωρες ρυτίδες και γραμμές. Η βιταμίνη F δρα ως προστάτης και αναζωογονητής του δέρματος. Καταπραΰνει το τραχύ, ξηρό ή σκασμένο δέρμα και μαλακώνει τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Επίσης, το Shea Butter διεισδύει εύκολα στο δέρμα κι έτσι του επιτρέπει να αναπνέει χωρίς να φράζει τους πόρους. Το Shea Butter έιναι πλούσιο σε κινναμωμικό οξύ, ένα φυσικό αντιηλιακό. Έτσι, παρέχει κάποια προστασία από τον ήλιο. Το Shea Butter είναι επίσης αντιφλεγμονώδες καθιστώντας το χρήσιμο στη θεραπεία των ρευματισμών.

4oz

Ζητήστε Απόθεμα