Κωδικός Προϊόντος: 25017
Macrovita Ζελέ καθαρισμού χεριών με λάδι ελιάς & λεμόνι 100ml
Το Macrovita Ζελέ καθαρισμού χεριών με λάδι ελιάς & λεμόνι 100ml μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση και γρήγορη χρήση, χάρη στην πρακτική του συσκευασία όταν χρειαστεί τα χέρια σας να είναι καθαρά και δεν είναι η χρήση του σαπουνιού εύκολη. Είναι κατάλληλο και ιδανικό για παιδιά, καθώς καθαρίζει χωρίς τη χρήση νερού, απαλύνει τα χέρια, τα ενυδατώνει και τα απολυμαίνει.
Είναι δερματολογικά ελεγμένο με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 99%, χωρίς να εμπεριέχει παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόνη, βαζελίνη, parabens και σιλικόνη.
Περιεκτικότητα : 100 ml
Οδηγίες χρήσης :
Είναι κατάλληλη μόνο για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε απλώνοντας και τρίβωντας τα χέρια σας μεταξύ τους μέχρι να στεγνώσουν, βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας
Συστατικά :
Alcohol Denat., Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Aloe* Barbadensis (Leaf Juice) Gel, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance)**
* Bio
** Allergens free