ΜΕΤΡΗΤΗΣ ACCUTREND PLUS

Κωδικός Προϊόντος: 2776

Product information

176,58 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Accutrend PLUS - γρήγορη και εύκολη ανίχνευση του καρδιαγγειακού κινδύνου επίτόπου.

 

Ολική χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια και σάκχαρο αίματος: βασικές παράμετροι για τη διάγνωση και τον έλεγχο της καρδιαγγειακής πάθησης

 

Γαλακτικό : ουσιαστική παράμετρος για την αξιολόγηση της φυσικής απόδοσης, της αποκατάστασης και της κρίσιμης προσοχής Περισσότερες πληροφορίες

 

Το Accutrend Plus είναι μία εύκαμπτη, φορητή συσκευή που μετράει τους κύριους παράγοντες κινδύνου των καρδιαγγειακών παθήσεων (CVD) και το γαλακτικό οξύ . Η συσκευή προσαρμόζεται για να χρησιμοποιηθεί έξω από το εργαστήριο, στο γραφείο του παθολόγου και καθώς επίσης και από οποιονδήποτε-μέτρηση στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του αθλητισμού. Τα αποτελέσματα παρέχονται άμεσα από το τριχοειδές αίμα.

 

Τα οφέλη με μια ματιά

Εύχρηστος: Κατάλληλη μέτρηση της χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων, του σακχάρου αίματος, και γαλακτικό από το τριχοειδές αίμα που χρησιμοποιεί την καλά-αποδεδειγμένη τεχνολογία της Roche.

 

Γρήγορα αποτελέσματα: Χοληστερόλη σε 180 δευτερόλεπτα, τριγλυκερίδια σε 174 δευτερόλεπτα, σάκχαρο σε 12 δευτερόλεπτα, και γαλακτικό σε 60 δευτερόλεπτα.

 

Φιλική προς το χρήστη αποθήκευση στοιχείων για την αξιόπιστη επεξεργασία δεδομένων και τον έλεγχο: μέχρι 100 αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν με την ημερομηνία, το χρόνο, και τις πρόσθετες πληροφορίες για κάθε παράμετρο.

Ακριβή αποτελέσματα: Υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια για όλες τις παραμέτρους.

Accutrend plus στό σημείο της προσοχής

 

Ανίχνευση του κινδύνου

Ένας σημαντικός αριθμός ασθενών πρωτοβάθμιας περίθαλψης έχει την δυσλιπιδιμία και υπεργλυκαιμία, που αντιπροσωπεύουν τα βασικά συμπτώματα του μεταβολικού συνδρόμου που συνδέονται με τον αυξανόμενο καρδιαγγειακό κίνδυνο . Accutrend plus σας υποστηρίζει στην πρόωρη αναγνώριση των καρδιαγγειακών κινδύνων καθώς επίσης και στον έλεγχο της θεραπείας σας - στο γραφείο ή στο σπίτι σας.

 

Διαγνωστικά απόδοσης στον αθλητισμό και την αποκατάσταση Το Accutrend συν επιτρέπει το γρήγορο προσδιορισμό των επιπέδων γαλακτικού αίματος . Επιτρέπει σε σας για να καθορίσετε την ένταση της ατομικής σας προπόνησης επί τόπου, για να εναρμονίσετε τις φάσεις πίεσης και χαλάρωσης , και για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο της υπερφόρτωσης και του τραυματισμού.

 

Νοσοκομείο και κρίσιμη προσοχή

Η συγκέντρωση γαλακτικού απεικονίζει το βαθμό υποξίας του ιστού. Υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ της δριμύτητας και της πρόγνωσης των συγκεντρώσεων ασθενειών και γαλακτικού. Ο προσδιορισμός γαλακτικού επομένως είναι ουσιαστικός σε πολλές καταστάσεις στην κρίσιμη προσοχή .

 

Σας προτείνουμε

Multicare In Ταινίες Μέτρησης Τριγλυκεριδίων 5Τεμ
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
BIOKAP Σαμπουάν Αντιπιτυριδικό 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

BIOKAP Σαμπουάν Αντιπιτυριδικό 200ml

15,06 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 18450
Ταινίες Multicare In Χοληστερίνης 25 Τεμαχίων
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ταινίες Multicare In Χοληστερίνης 25 Τεμαχίων

39,40 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 18459
Ταινίες Multicare In Τριγλυκεριδίων 25 Τεμαχίων
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ