Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μπιμπερό
Κωδικός 24794

Philips avent natural μπιμπερό 125ml scf690/17

Περιγραφή

Philips avent natural 125ml

Το Philips avent natural 125ml αποτελεί τον φυσικό τρόπο ταΐσματος με μπιμπερό, κάνοντας τη διαδικασία του ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική για εσάς και το μωρό σας. Χάρη στον νέο καινοτόμο σχεδιασμό του πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό είναι κοινή με την αντίστοιχη κίνηση στο θηλασμό, διευκολύνοντας έτσι το συνδυασμό ταΐσματος και θηλασμού με μπιμπερό. Είναι αντιθερμικό, ανθεκτικό στη θερμότητα και τα θερμικά σοκ και γι` αυτό είναι ιδανικό για αποστείρωση και  μπορεί άφοβα να φυλαχθεί στο ψυγείο και να ζεσταθεί.
Τα πέταλα στο εσωτερικό της θηλής είναι μοναδικά ανατομικά πέταλα για μια εξαιρετικά εύκαμπτη και απαλή θηλή καθώς ενισχύουν την ευελιξία και την απαλότητα χωρίς να διπλώνει η θηλή. Έτσι, το μωρό σας απολαμβάνει το γεύμα του με περισσότερη ευχαρίστηση και άνεση.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διπλής βαλβίδας με το προηγμένο σύστημα κατά των κολικών, μειώνει τη νευρικότητα και τους κολικούς, καθώς ο αέρας δεν εισέρχεται στην κοιλιά μωρού παρά μόνο στο μπιμπερό.