Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ποτήρι
Κωδικός 32156

Avent Bendy Straw Cup 300ml 12m+ Pink

Περιγραφή

Avent Bendy Straw Cup 300ml 12m+ Pink

Avent Bendy Straw Cup 300ml 12m+ Pink κύπελλο με καλαμάκι Bendy (SCF798/01) αποτελεί ιδανική επιλογή για νήπια για την υγιεινή τους στοματική ανάπτυξη.Είναι φτιαγμένο με τρόπο ώστε το νήπιο να πίνει εύκολα από αυτό επειδή το ευλύγιστο καλαμάκι φτάνει εύκολα στο υγρό και του επιτρέπει την πόση σε φυσική θέση.Το καλαμάκι με την ενσωματωμένη βαλβίδα και το αρθρωτό καπάκι προστατεύει από κάθε είδους διαρροές.

Το κύπελλο Avent Bendy Straw Cup 300ml 12m+ Pink με στρογγυλεμένο σχήμα είναι η κατάλληλη επιλογή για δραστήρια νήπια στη φάση της ανάπτυξης και επιτρέπει την υγιή στοματική ανάπτυξη.
♦ Το κάτω μέρος στο καλαμάκι είναι λυγισμένο, ώστε το καλαμάκι να φτάνει με ευκολία στο υγρό, για να μπορεί το παιδί σας να πίνει σε φυσική θέση και για εύκολη χρήση μέχρι την τελευταία γουλιά
♦ Το καλαμάκι έχει μια ενσωματωμένη βαλβίδα με προστασία από διαρροές. Το αρθρωτό καπάκι παρέχει προστασία στο καλαμάκι και προφυλάσσει από τυχόν διαρροές εν κινήσει.
♦ Λίγα εξαρτήματα - εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός (μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων)
♦ Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent είναι συμβατό και με τις δύο σειρές μπιμπερό Natural και Classic+ της Philips Avent (εκτός από τα γυάλινα μπιμπερό), καθώς και με ολόκληρη τη σειρά κυπέλλων (εκτός από το κύπελλο για τα νήπια).
♦ Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent προωθεί την υγιεινή στοματική ανάπτυξη και εξασκεί τους στοματικούς μύες, βελτιώνοντας τη στοματική δύναμη. 
♦ Μαλακό καλαμάκι και εργονομικές λαβές- ιδανικό για νήπια

Ενδείξεις
Κύπελλο με καλαμάκι Bendy.
Ηλικία: 12 μηνών+
Χωρητικότητα:200ml/7oz

Ζητήστε Απόθεμα