Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόκρεμα
Κωδικός 23641

Colgate Maximum Cavity Protection Junior 50ml

Περιγραφή

Οδοντόκρεμα με τεχνολογία Sugar Acid Neutraliser.

Πρόκειται για μια κορυφαία οδοντόκρεμα που παρασκεύασε ποτέ η εταιρεία Colgate και η οποία παρέχει στα δόντια τη μέγιστη προστασία από την τερηδόνα. Είναι η πρώτη οδοντόκρεμα που χάρη στη σύνθεση με Sugar Acid Neutraliser καταπολεμά απευθείας τα οξέα που παράγονται από τη διάσπαση της ζάχαρης στην πλάκα.

Η τεχνολογία Sugar Acid Neutraliser αποτελεί σημαντική καινοτομία, που συντελεί στην πρόληψη και καταπολέμηση της τερηδόνας. Μετά από κλινικές δοκιμές που διήρκεσαν 8 χρόνια, με τη συμμετοχή 14. 000 εθελοντών, η Colgate οδηγήθηκε στην ανακάλυψη αυτής της επαναστατικής καινοτομίας, που άλλαξε ριζικά τον μετέπειτα τρόπο αντιμετώπισης της τερηδόνας. Κύριο χαρακτηριστικό της αποτελεί το γεγονός ότι εξουδετερώνει τα οξέα των σακχάρων, τα οποία αποτελούν την πρώτη αιτία εμφάνισης της τερηδόνας στην οδοντική μικροβιακή πλάκα.

Περιέχει φθόριο και ασβέστιο, τα οποία συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και αναδόμηση του σμάλτου, αποτρέποντας τη δημιουργία τερηδόνας.

Οδηγίες Χρήσης: Χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω. Οι γονείς θα πρέπει να επιβλέπουν το παιδί κατά το βούρτσισμα, το οποίο καλό είναι να γίνεται 2 φορές την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά φτύνουν μετά το βούρτσισμα για να μειώνεται η πιθανότητα κατάποσης. αποφύγετε να ξεπλύνετε με νερό.

Διαθέτει ήπια γεύση, αρκετά φιλική απέναντι στα παιδιά.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 50 ml.

Ζητήστε Απόθεμα