Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 24194

Elgydium Junior Racoon, Παιδική Οδοντόβουρτσα 7-12 Ετών

Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα για παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών.
Η Elgydium Junior 7/12 αποτελεί την καλύτερη επιλογή οδοντόβουρτσας για παιδιά μικρής ηλικίας. Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο με ροζ λεπτομέρειες.

Αποτελείται από κεφαλή μικρού μεγέθους για να μπορεί να εισχωρεί εύκολα ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος, όπως είναι οι πίσω περιοχές των δοντιών. Διαθέτει θυσάνους δύο διαφορετικών μηκών σε ομάδες ανά σειρά με στόχο τον καλύτερο καθαρισμό όλης της επιφάνειας των δοντιών, ακόμη και ανάμεσα στα διαστήματα, με μακρύτερους τους ροζ και κοντύτερους τους λευκούς.

Διαθέτει, επίσης, εργονομική λαβή ροζ και κόκκινου χρώματος με ειδική θέση για τον αντίχειρα. Η εργονομική αυτή λαβή διευκολύνει το κράτημα της οδοντόβουρτσας από τους μικρούς μας φίλους, κάνοντας το περισσότερο απλό και εύκολο. Χάρη στο προστατευτικό καπάκι που σάς προσφέρεται, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε την οδοντόβουρτσα σε καλή κατάσταση υγιεινής, εμποδίζοντας τα μικρόβια να εισέλθουν σε αυτήν.

Τρόπος Χρήσης:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα Elgydium Junior 7/12 καθημερινά για να επιτύχετε την βέλτιστη υγιεινή της στοματικής σας κοιλότητας. Ενημερώστε το παιδί σας ότι συνίσταται καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών του ύστερα από κάθε γεύμα, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 λεπτών.