Κωδικός Προϊόντος: 26544
Sostar Βρεφικό Σαμπουάν Αφρόλουτρο 250ml
Βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο
Απαλό βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο άριστης ποιότητας το οποίο είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα γαϊδούρας και αντί για νερό περιέχει έγχυμα βιολογικής αλόης. Η απαλή του σύνθεση δεν επηρεάζει το pH της βρεφικής επιδερμίδας, προσφέρει απαλό καθαρισμό δίχως ερεθισμούς.
Δεν προκαλεί τσούξιμο τα μάτια.
Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο
Δίχως parabens*, SLES**, MCI/MIT***
20% Βιολογικό Προϊόν
95% Φυσικό Προϊόν
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση (0+)
Οδηγίες χρήσεως: Απλώστε στα χέρια σας μια μικρή ποσότητα και εφαρμόστε στο σώμα και στο τριχωτό της κεφαλής. Αφαιρέστε με άφθονο νερό.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα
CPNP Notified
* Ισχυρά συντηρητικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών και έτσι χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση των καλλυντικών.
** SLES (Sodium laureth sulfate), ένα ανιονικό απορρυπαντικό και επιφανειοδραστικό που βρίσκεται σε πολλά προϊόντα προσωπικής φροντίδας
*** Methylisothiazolinone (MIT), Methylchloroisothiazolinone (MCI) μια χημική ουσία, με μεγάλη δράση ενάντια στους μικροοργανισμούς, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά
Περιεχόμενο- Συσκευασία 250ml
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.
We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy