Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αποτοξίνωση
Κωδικός 19487

Doctor’s Formula Stealiver Φόρμουλα Ήπατος 30Tabs

Περιγραφή

Φόρμουλα για την επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος της εταιρείας Doctor''s Formula.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η φόρμουλα STEALIVER, εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά αλλά και με τις τεχνικές συνδυασμού αυτών, εγγυάται αυξημένη βιοδιαθεσιμότητα και επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος. Τα συστατικά του STEALIVER αναζωογονούν και προστατεύουν τα κύτταρα του ήπατος. Πιο αναλυτικά: η ουσία της σιλυμαρίνης, συνεισφέρει στην αντιοξείδωση των ηπατοκυττάρων και συντελεί στην επαναφορά της αρχικής τους δομής. Στην συνέχεια η η L καρνιτίνη, συνδράμει στη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια των κυττάρων ενεργοποιώντας την β οξείδωση, τον κύκλο του Krebs και την οξειδωτική φωσφορυλίωση. Έτσι μεγιστοποιείται η ηπατική δραστηριότητα και ενισχύεται η παραγωγή του ΑΤΡ. Το λιποϊκό οξύ, με την σειρά του, συνεισφέρει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων , διεγείρειρωντας τη σύνθεση της γλουταθειόνης, είναι ενζυματικός συντελεστής του κύκλου του Krebs αποτελεί χηλικό παράγοντα του σιδήρου, του χαλκού, του υδραργύρου και του καδμίου. Αναγεννά άλλα αντιοξειδωτικά, όταν οξειδωθούν( C, CoQ10 αλλά και την γλουταθειόνη).Η διττή του φύση το καθιστά απαραίτητο τόσο για την λειτουργία όσο και για την προστασία του ήπατος. Τέλος το δεσμόντιο χρησιμοποιείται σε καταστροφές του συκωτιού. Προλαμβάνει την καταστροφή των ηπατοκυττάρων και ελαττώνει την παραγωγή φλεγμονωδών συμπλεγμάτων λιπιδίων.
Ανακεφαλαιώνοντας, μπορούμε να πούμε ότι η φόρμουλα STEALIVER μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα προβλήματα του ήπατος, στη λιπώδη διήθηση ,στις ανεβασμένες τρανσαμινάσες αλλά και στις ηπατίτιδες , που προστατεύει τα ηπατοκύτταρα.

ΧΡΗΣΗ
Σε έξαρση των συμπτωμάτων, συνίσταται η λήψη 2 δισκίων την ημέρα μετά τα γεύματα για ένα μήνα.
Σε συντήρηση, συνίσταται η λήψη ενός δισκίου την ημέρα μετά το γεύμα για ένα μήνα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Ζητήστε Απόθεμα