Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αρθρώσεις - Οστά
Κωδικός 29162

VivaPharm CH Alpha PLUS Fortigel Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 25ml

Περιγραφή

VivaPharm CH Alpha PLUS Fortigel Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 25ml

VivaPharm CH Alpha PLUS Fortigel Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 25ml

Το CH-Alpha Plus απαλλάσσει από τους πόνους των αρθρώσεων και έχει ταχύτατο αποτέλεσμα από την πρώτη εβδομάδα! Ιδανικό και για περιπτώσεις ρευματοειδούς αρθρίτιδας! Περιέχει 5g Fortigel, Rosa canina και σελήνιο.
To CH-Alpha Plus είναι ένα καινοτόμο προϊόν με βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου Fortigel 5g, εκχύλισμα Rosa canina 0,5 g και σελήνιο 25μg. Ο εμπλουτισμός του με Rosa canina συμβάλλει στη γρήγορη ανακούφιση από τους πόνους των αρθρώσεων και βοηθά σημαντικά στη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων.
Το υδρολυμένο κολλαγόνο Fortigel είναι μια ειδική πατέντα της εταιρείας Gelita AG που είναι ο εφευρέτης του αλλά και αυτή που πραγματοποιεί όλες τις κλινικές μελέτες. Ένα φιαλίδιο CH-Alpha Plus ημερησίως υποστηρίζει την αναγέννηση του χόνδρου των αρθρώσεων και τη γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο.
Το υδρολυμένο κολλαγόνο Fortigel (βιοενεργά πεπτίδια fortigel) παράγεται με την ενζυματική υδρόλυση πρώτων υλών από ιστούς κολλαγόνου.
Συγκριτικά με άλλες πρωτεΐνες, το υδρολυμένο κολλαγόνο Fortigel περιέχει σχεδόν 3 φορές περισσότερη γλυκίνη και προλίνη. Αυτά τα αμινοξέα είναι αναγκαία για τη σύνθεση του κολλαγόνου και επηρεάζουν τη σταθερότητα της κολλαγονόδους δομής στο χόνδρο.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, πόνοι στις αρθρώσεις, κινητικότητα των αρθρώσεων, κολλαγόνο.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
30 φιαλίδια των 25 ml έκαστο (750 ml συνολικά)


Παρασκευάζεται στην Γερμανία

Ζητήστε Απόθεμα