Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εμμηνόπαυση
Κωδικός 1952

Solgar Herbal Female Complex 50V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση του γυναικείου ορμονικού.

Πρόκειται για παρασκεύασμα της εταιρείας Solgar, το οποίο ενισχύει το γυναικείο ορμονικό σε περιπτώσεις έντονου προεμμηνορυσιακού ή εμμηνοπαυσιακού συνδρόμου.

Κατά τη διάρκεια του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα λίγες μέρες πριν την έμμηνο ρύση. Νιώθουν αδυναμία, πονοκεφάλους, πόνο και πρήξιμο στην κοιλιά και στους μαστούς, αλλαγές στην όρεξη, διάρροια ή δυσκοιλιότητα, τάση για κατανάλωση υδατανθράκων, σοκολάτας και γλυκών, καθώς και τάση για εμετό. Και η περίοδος της εμμηνόπαυσης, όμως, δεν περνά ιδιαίτερα ανώδυνα. Πολλές γυναίκες αισθάνονται εξάψεις, ιδρώνουν πολύ τη νύχτα, παρουσιάζουν κολπική ξηρότητα και εναλλαγές στη διάθεση, καθώς και απώλεια της επιθυμίας τους για σεξουαλική επαφή.

Το Herbal Female Complex παρουσιάζεται λοιπόν και στοχεύει στο να ρυθμίσει και να τονώσει το γυναικείο ορμονικό. Αποτελεί συνδυασμό από τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων και ολόκληρα βότανα και είναι αρκετά ωφέλιμο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορυσιακού και του εμμηνοπαυσιακού συνδρόμου. Γενικότερα, βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται με τη μορφή φυτοκαψουλών.
Η συσκευασία περιέχει 50 φυτοκάψουλες Solgar Herbal Female Complex.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα γεύματα.
Κατάλληλο για χορτοφάγους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν κυοφορείτε, είστε θηλάζουσα, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν τη λήψη του Solgar Herbal Female Complex.