Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Γαστρεντερικό
Κωδικός 29216

Olvos Ibutin Gelsectan, 15Caps

Περιγραφή

Το Ibutin Gelsectan ενδείκνυται για την αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας σε άτομα που υποφέρουν από αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου εξ αιτίας του Συνδρόμου Ευερεθίστου Εντέρου, την εντερική υπερευαισθησία ή μετά τη λήψη κάποιων φαρμάκων, για την ανακούφιση και πρόληψη συμπτωμάτων όπως της χρόνιας ή υποτροπιάζουσας διάρροιας, κοιλιακής διάτασης, τυμπανισμού, πόνου και μετεωρισμού.
Το Ibutin Gelsectan είναι αποτέλεσμα της καινοτόμου συνέργειας 3 φυσικών συστατικών:
Ξυλογλυκάνη. Τυποποιημένο εκχύλισμα από καρπούς του Tamarindusindica (Ταμάρινδος ο φαρμακευτικός). Πολυσακχαρίδιο δομικά παρόμοιο με τις βλεννοπρωτεΐνες στα εντερικά επιθηλιακά κύτταρα (βλεννομιμητικό) που χάρις στις βλεννοσυγκολλητικές της ιδιότητες δημιουργεί ένα "βιο-προστατευτικό" φιλμ στην επιφάνεια του εντερικού βλεννογόνου που βελτιώνει την ανθεκτικότητα του βλεννογόνιου εντερικού φραγμού περιορίζει την εντερική διαπερατότητα και προφυλάσσει από τη διείσδυση φλεγμονωδών παραγόντων εντός του γαστρεντερικού σωλήνα
✔ Σύμπλεγμα διακλαδισμένης πρωτεΐνης μπιζελιού με τανίνες εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού. Δημιουργεί ένα επιπρόσθετο προστατευτικό βλεννοφιλμ στον εντερικό αυλό και παρατείνει την βιοδιαθεσιμότητα της ξυλογλυκάνης
✔ Ξυλο-Ολιγοσακχαρίτες (Πρεβιοτικά). Τρέφουν την ωφέλιμη χλωρίδα του εντέρου και διεγείρουν την ανάπτυξη των προβιοτικών γενών Lactobacilli & Bifidobacteria που συμβιούν στο έντερό μας.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, διάρροια, πόνος, κοιλιακή διάταση, τυμπανισμός, μετεωρισμός.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
Blister με 15 κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα