Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Now Hawthorn Berry 540 mg, 100V.Caps

Περιγραφή

Το Hawthorn berry ή Κράταιγος έχει μελετηθεί αρκετά, για την ικανότητά του να βελτιώνει την αντοχή σε περιπτώσεις ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια τύπου ΙΙ. Ο κράταιγος είναι δενδρώδης αγκαθωτός θάμνος που βρίσκεται σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα στα αραιά δάση και τους φράχτες, στενός συγγενής του πυράκανθου. Κατά το Μεσαίωνα ήταν γνωστό ως σύμβολο της ελπίδας και η χρήση του αφορούσε πολλές ασθένειες και παθήσεις. Τα ενεργά του συστατικά είναι βιοφλαβονοειδή (κερκετίνη, ρουτίνη, ), κυανιούχοι γλυκοζίτες, τριτερπενοειδή, αμίνες (τριμεθυλαμίνη-μόνο στα άνθη), πολυφαινόλες, ταννίνες και κουμαρίνες. Η πλειονότητα των μελετών, έδειξε βελτίωση των κλινικών συμπτωμάτων (αίσθημα παλμών, κόπωση, δύσπνοια κατά την άσκηση), της απόδοσης και της ικανότητας ανοχής στην επιβάρυνση. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται κυρίως για ασθένειες της καρδιάς, για την αρτηριακή πίεση ως αγγειδιασταλτικό, για την ελάττωση του άγχους ως κατασταλτικό, για την υψηλή χοληστερόλη, για τη θεραπεία της ταινίας, για τις γαστρεντερικές λοιμώξεις και τη βελτίωση της κατάστασης των κιρσωδών φλεβών .

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής.Hawthorn berry.Κράταιγος.καρδιακή ανεπάρκεια τύπου ΙΙ. καρδιά.αρτηριακή πίεση.

Οδηγίες χρήσης
2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα κατά προτίμηση με το φαγητό.

Προσοχή
Το Hawthorn ενδέχεται να αλληλεπιδράσει με πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της καρδιακής νόσου. Αν έχετε κάποια καρδιακή πάθηση, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Hawthorn berry
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Παρασκευάζεται στις Η.Π.Α.

Περιεχόμενο
100 φυτικές κάψουλες.

Ζητήστε Απόθεμα