Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ένζυμα
Κωδικός 23314

Arkopharma Arkovital Συνένζυμο Q10 45caps

Περιγραφή

Το ARKOVITAL CO Q10 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής , το οποίο έχει αντιοξειδωτική δράση.  Βασικό συστατικό του  είναι το ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10,το οποίο συνήθως παρέχεται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της διατροφής μας αλλά παράγεται και φυσιολογικά και απο τον ίδιο τον οργανισμό. Η μείωση του συνένζυμου Q10 στον οργανισμό οφείλεται κυρίως στην γύρανση, στην έντονη σωματική άσκηση, στο στρες , στο κάπνισμα και στη σημαντική κατανάλωση αλκοόλ.
Το συνένζυμο Q10 ή αλλιώς ουβικινόνη είναι ένα μεγάλο μόριο,που μεταφέρει υδρογόνα (ηλεκτρόνια και πρωτόνια),το οποίο κυκλοφορεί με δύο κυρίως μορφές και το οποίο έχει σχετικά μεγάλη κινητικότητα. Πρόκειται για μια ουσία, που βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε μερικές τροφές, αλλά συντίθεται και σε διάφορους ιστούς.
Η σύνθεσή του από το αμινοξύ τυροσίνη, είναι μια διαδικασία πολύπλοκη που απαιτεί τη συμβολή τουλάχιστον 8 γνωστών βιταμινών (κυρίως του συμπλέγματος Β) και αρκετών ιχνοστοιχείων. Είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά της αναπνευστικής αλυσίδας των κυττάρων (μία από τις κυριότερες μεταβολικές διεργασίες που συντελούνται στο σώμα μας), ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη μετατροπή της χημικής ενέργειας, με η οποία (χημική ενέργεια)  βρίσκεται "κρυμμένη" η ενέργεια στις τροφές, σε βιολογική μορφή,  που είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού μας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 1 έως 4 κάψουλες την ημέρα, οι οποίες λαμβάνονται κατά την διάρκεια του γεύματος, μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι νερού.Μην υπερβαίνεται την συνιστώμενη δόση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ηλιέλαιο-Πυκνωτικό μέσο: Κήρός-Συνένζυμο Q10-Γαλακτοματοποιητής:Λεκιθίνη ηλίανθων-Αντιοξειδωτικός παράγοντας:εκχύλισμα πούσιο σε τοκοφερόλες. Περίβλημα Κάψουλες: Ζελατίνη-Χρωστικοί παράγοντες:οξείδιο Σιδήρου,  οξείδιο Τιτανίου.

Ζητήστε Απόθεμα