Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Cranberry
Κωδικός 25098

Power Health Cranberry Juice 30Tabs

Περιγραφή

Power Health Cranberry Juice 30Tabs

Έρευνες έχουν δειξει πως οι ουρολοιμώξεις αποτελούν ένα από τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζονται κυρίως στις γυναίκες, με ποσοστό από 40% έως 50% να παρουσιάζουν τουλάχιστον μία λοίμωξη του ουροποιητικού στη ζωή τους. το cranberry (κράνμπερι) αποτελεί είναι ένα μικρό πορφυρό φρούτο και είναι ένας πολύτιμος σύμμαχός σας στην αντιμετώπιση της ουρολοίμωξης, προστατεύει το ουροποιητικό, μειώνει την επανεμφάνιση της κυστίτιδας, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Το Cranberry Juice της Power Health είναι ένα μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, με κάθε δισκίο να αποδίδει 4.500mg φρέσκα κράνμπερι προσφέροντας όλα τα οφέλη του ‘’θαυματουργού’’ φρούτου.

Συστατικά: Ξυλιτόλη, μαλτοδεξτρίνη, στεαρικό μαγνήσιο, κονιοποιημένο συμπύκνωμα χυμού κράνμπερι.

Κάθε δισκίο Power Health Cranberry Juice περιέχει κατά μ.ό 180mg του 25:1 κονιοποιημένο συμπύκνωμα από χυμό κράνμπερι, το οποίο είναι αντιστοιχεί σε 4.500mg φρέσκα κράνμπερι.

Οδηγίες χρήσης: Ενήλικες: 1 έως 2 δισκία ημερησίως.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να λαμβάνονται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από τα παιδιά.

Ζητήστε Απόθεμα