Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginger
Κωδικός 1932

Solgar Ginger Root Extract 60V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα ρίζας Ginger.

Το Ginger αποτελεί βότανο που χρησιμοποιείται κυρίως ως καρύκευμα και δευτερευόντως για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Το ρίζωμα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκο, σε σκόνη, αποξηραμένο, σαν έλαιο ή χυμός. Ανήκει στην οικογένεια των ζιγγιβεροειδών, όπως το κάρδαμο και η κουρκούμη. Είναι ευρέως γνωστή η χρήση του ανά τον κόσμο, καθώς θεραπεύει την απώλεια της όρεξης, τη ναυτία και τον εμετό μετά από χειρουργική επέμβαση, την ναυτία από τη θεραπεία του καρκίνου, την πρωινή αδιαθεσία. Λειτουργεί ευεργετικά κατά των στομαχικών διαταραχών, του μετεωρισμού και των κολικών. Πολλοί το χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του αναπνευστικού ή το εφαρμόζουν επάνω στο δέρμα σε περιπτώσεις εγκαυμάτων.

Το Ginger Root Extract (Zingiber officinale) στοχεύει στη διέγερση της πέψης και χρησιμεύει σε διάφορα πεπτικά προβλήματα, όπως είναι η δυσπεψία, η ναυτία, το αίσθημα τάσεως του επιγαστρίου. Είναι αρκετά ωφέλιμο και για το κυκλοφοριακό σύστημα, καθώς το κινητοποιεί και το ενισχύει.
Εμφανίζει αντικαταρροϊκές και θερμαντικές ιδιότητες.

ΧΡΗΣΗ: Μπορείτε να λαμβάνετε 1 έως 2 φυτοκάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος.

Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες του συμπληρώματος διατροφής Ginger Root Extract (Zingiber officinale).

Ζητήστε Απόθεμα