Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginseng
Κωδικός 1913

Solgar Siberian Ginseng Root Extract 60V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το Σιβηριανό Ginseng, το Solgar Siberian Ginseng Root Extract χρησιμοποιείται ως τονωτικό του οργανισμού. Με βάση το ενεργό του συστατικό eleutherosdies , συνδράμει στην ενίσχυση και ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας και διαύγειας. Ο Ελευθερόκοκκος έχει αποδειχθεί πως ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση του stress στον οργανισμό μειώνοντας τα επίπεδα της κορτιζόλης, αυξάνει τη σωματική αντοχή καθώς αντιμετωπίζει τα συμπτώματα εξάντλησης. Επιπρόσθετα, αυξάνει την άμυνα του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων και βελτιώνει τη μνήμη. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από αθλητές ως εναλλακτικό του Κορεάτικου Ginseng.

ΧΡΗΣΗ

Το Solgar Siberian Ginseng Root Extract είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή φυτοκαψουλών. Κάθε συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες. Η προτεινόμενη δόση είναι 1 φυτοκάψουλα από το Solgar Siberian Ginseng Root Extract ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Είναι κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ
!
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν τα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.
Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης ή θηλασμού και σε περιπτώσεις που βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την λήψη.

Ζητήστε Απόθεμα