Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κουρκουμάς
Κωδικός 23321

Healthia Χ-tra Turmeric 60Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με κουρκουμά.
ΔΡΑΣΗ
Το X-tra Turmeric είναι ένα προϊόν από τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας Healthia. Περιέχει 60 κάψουλες των 500 mg. Κάθε κάψουλα περιέχει  μεγάλη ποσότητα κουρκουμά. Ο κουρκουμάς αποτελεί ρίζωμα του φυτού Curcuma Longa L και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παρασκευή τροφίμων αλλά και στη θεραπεία αρκετών ασθενειών και παθήσεων. Πρωταρχικό συστατικό της κουρκουμάς είναι η πολυφαινόλη, κουρκουμίνη, μια πορτοκαλοκίτρινη σκόνη. Η κουρκουμίνη διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, θεωρείται ότι προφυλάσσει από ποικίλες ασθένειες και παθήσεις, όπως ο καρκίνος, η νόσος του Alzheimer, η αρθρίτιδα και οι παθήσεις της καρδιάς. Αποτελεί αρωγό για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.
ΧΡΗΣΗ
Σαν συμπλήρωμα διατροφής, θα πρέπει να λαμβάνετε μία (1) έως τρεις (3) κάψουλες την ημέρα σε συνδυασμό με τα γεύματα σας. Καλό θα ήταν να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση και να μην αντικαθιστάτε τα κανονικά σας γεύματα με τα συμπληρώματα διατροφής.
Να αποφεύγεται η χρήση του από άτομα κάτω των 18 ετών, από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, και από άτομα στα οποία χορηγείται κάποια φαρμακευτική αγωγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην καταναλώνετε την κάψουλα εάν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει.