Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κουρκουμάς
Κωδικός 30318

Lamberts Curcumin Ultra, 60Tabs

Περιγραφή

Το Turmeric (Κουρκουμάς/Curcuma longa) αποτελεί ένα βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και 4000 χρόνια για την καταπολέμηση των χρόνιων φλεγμονωδών παθήσεων. Οι κύριες δραστικές ουσίες του Turmeric είναι τα κουρκουμινοειδή, από τα οποία το πιο σημαντικό είναι η curcumin (κουρκουμίνη). Η ουσία αυτή χαρίζειτο κίτρινο χρώμα στις τροφές και εξαιρετικά στο μπαχαρικό κάρυ, όπου ανευρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες. Ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά στην κουρκουμίνη, είναι η δυσκολία στην απορρόφηση του μικροθρεπτικού συστατικού από το πεπτικό σύστημα. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος η Lamberts, παρασκεύασε το Curcumin Ultra:
Το Curcumin Ultra είναι εκχύλισμα κουρκουμά (Turmeric), ειδικά μελετημένο για την επίτευξη καλύτερης απορρόφησης από το πεπτικό σύστημα. Πιο αναλυτικά, για την παρασκευή του χρησιμοποιήθηκε το CurcuWIN, ένα είδος εκχυλίσματος κουρκουμά που παρασκευάζεται με την χρήση τεχνολογίας Ultra SOLTM. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί τεχνολογία μοριακής συμπίεσης (ή μοριακού διαχωρισμού) που χρησιμοποιείται για την αύξηση της απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας, φτωχά απορροφούμενων λιποδιαλυτών μικροθρεπτικών συστατικών (όπως η κουρκουμίνη) χάρη στην αύξηση της υδατοδιαλυτότητας τους. Πιο αναλυτικά διαχωρίζει τα μορια της κουρκουμίνης κάνοντας τα περισσότερο Υδατοδιαλυτά, με αποτέλεσμα την αύξηση της απορρόφησής του.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, κουρκουμάς

Οδηγίες Χρήσης
Λάβετε 1 ταμπλέτα Curcumin Ultra την ημέρα με το γεύμα ή σύμφωνα με τη σύσταση του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
60 ταμπλέτες