Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

ZMA
Κωδικός 11672

Sci-MX ZMA+ HARDCORE 120caps Ειδική Σύνθεση

Περιγραφή

Το ΖΜΑ αυξάνει τον αυξητικό Παράγοντα-1, ο οποίος προσομοιάζει με την ινσουλίνη, ενεργοποιεί την δύναμη και αναπτύσσει τους μύες, αυξάνοντας την πρόσληψη γλυκόζης και αμινοξέων από τα κύτταρα. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε βέλτιστο κυτταρικό όγκο και συντελεί στην προοδευτική ενδυνάμωση.

Οι μελέτες έχουν αποδείξει ότι το ΖΜΑ αυξάνει την μυϊκή συσπαστική δύναμη κατά 11,6% κατά μέσο όρο, προκαλώντας άμεση αύξηση του μυϊκού όγκου. Επίσης το ΖΜΑ έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνει τον ύπνο, αν λαμβάνεται 30 λεπτά πριν την κατάκλιση, γεγονός το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στην ανάπτυξη και αναδόμηση που επιτυγχάνεται στη διάρκεια της ξεκούρασης.

Πολλές μελέτες υποδεικνύουν ότι οι περισσότεροι αθλητές έχουν έλλειψη ψευδάργυρου, μαγνησίου και βιταμίνης Β6. Η έλλειψη ψευδαργύρου καταλήγει σε μείωση της μυϊκής αντοχής και της γενικής δυναμικότητας των μυών. Η τακτική άσκηση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε έλλειψη ψευδαργύρου και μαγνησίου, και επομένως η λήψη του συμπληρώματος ΖΜΑ καθίσταται απαραίτητη. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο και για άντρες και για γυναίκες.

120 Κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα