Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream 400ml

Κωδικός Προϊόντος: 29195

Product information

17,14 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Η Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream είναι μια θρεπτική, προστατευτική κρέμα, αμέσως καταπραΰνει την αίσθηση φαγούρας που προκαλεί το ξύσιμο λόγω της ξηρότητας και χαρίζει μακρόχρονη άνεση. Η λεπτόρρευστη και μη κολλώδης υφή σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή. Αμέσως εισχωρεί στο δέρμα και περιορίζει τα συμπτώματα που προκαλεί η σοβαρή ξηρότητα, προσφέροντας άνεση που διαρκεί.

Καταπραΰνει άμεσα.
Αυτή η θεραπευτική κρέμα προσφέρει μια άμεση ανακούφιση, με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας* χρονοξίνη.

Παρέχει άνεση που διαρκεί.
Έχει μια δράση τριπλού φραγμού για μακροχρόνια ανακούφιση: Το Cerasterol 2F αποκαθιστά και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, το TLR2-Regul ρυθμίζει τον φυσικό αμυντικό φραγμό του δέρματος και το ιαματικό νερό Uriage αναζωογονεί τον μικροβιακό φραγμό.

Χωρίς άρωμα
Υποαλλεργικό

*Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν

Ενδείξεις
Κρέμα αναπλήρωσης λιπιδίων, ερεθισμοί, ξηρή επιδερμίδα, τάση για ατοπία, θρέψη & προστασία, βρέφη, παιδιά, ενήλικες, πρόσωπο & σώμα.

Χρήση
Χρησιμοποιείτε την Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream καθημερινά καθαρό δέρμα.

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
400 ml

Σας προτείνουμε

A-derma Exomega Control Spray Emolliente 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

A-derma Exomega Control Spray Emolliente 200ml

16,34 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 125
Sebamed Cleansing Shower Oil 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Sebamed Cleansing Shower Oil 200ml

9,04 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 12583
Froika Ω-Plus Cream 200ml Κρέμα για το Ξηρό και Ατοπικό Δέρμα 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
A-Derma Exomega Control Emollient Balm Anti-Scratching Tube 200ml
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

A-Derma Exomega Control Emollient Balm Anti-Scratching Tube 200ml

14,69 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 10342